Kærlighedsbaseret markedsføring for coaches, terapeuter og behandlere

 
 
Gruppen er gratis og for dig, der som coach, terapeut eller behandler har hjertet forrest og længes efter en mere kærlig, autentisk og effektiv måde at markedsføre dig selv og din hjertebiz på.
 
En måde, som er i overenstemmelse med dit formål og dine værdier - og hvor du hverken behøver at knokle, presse eller sælge din sjæl for at tiltrække dine drømmekunder.
 
Som Spirituel Business Mentor og vært for gruppen vil jeg løbende undervise dig i og inspirere dig til, hvordan du driver din business, din markedsføring og dit salg ud fra en kærlighedsbaseret tilgang.
 
Vi har alle noget at bidrage med, så del endelig ud af dine egen skattekiste - og tøv ikke med at stille spørgsmål og bede om hjælp og feedback fra resten af gruppen.
 
Jeg glæder mig til at se dig derinde!
Kærlighedsbaseret markedsføring for coaches, terapeuter og behandlere

 
 
gruppen er gratis og for dig, der som coach, terapeut eller behandler har hjertet forrest og længes efter en mere kærlig, autentisk og effektiv måde at markedsføre dig selv og din hjerteforretning på.
 
i overenstemmelse med dit formål og dine værdier - og hvor du hverken behøver at knokle, presse eller sælge din sjæl for at tiltrække dine drømmekunder.
 
som spirituel business mentor og vært for gruppen vil jeg løbende undervise dig i og inspirere dig til, hvordan du driver din business, din markedsføring og dit salg ud fra en kærlighedsbaseret tilgang.
 
jeg glæder mig til at se dig derinde