Det jeg frygter mest i livet er at være en fiasko

- alligevel er jeg villig til at løbe risikoen hver eneste dag

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og Spirituel Coach & Business Mentor - og kvinden bag SoulBiz.

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft et brændende ønske om at gøre en forskel her i verden - og allerhelst som selvstændig.

Så da jeg forlod mit karrierejob som kommunikationsrådgiver i slutningen af 2017, var jeg ikke i tvivl om, at tiden var inde.

Heller ikke selvom om timingen nok for de fleste syntes at være totalt håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte var IKKE i tvivl, og jeg kastede mig ud i mit livs eventyr uden økonomisk sikkerhedsnet, men med en fast tro på, at jeg ville lykkes med mit projekt.

Og hånden på hjertet, så har det da heller ikke været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg allerede havde solid professionel erfaring med både markedsføring, kommunikation og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det bare noget helt andet at stille sig selv frem i lyset. 

Det er sårbart og frygtindgydende - og jeg har følt mig både rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Hemmeligheden bag min egen succes er derfor ikke, at jeg i forvejen kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre salgsstrategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Den er snarere, at jeg fra første færd dels har haft lige så meget fokus på at arbejde med mig selv og mine indre benspænd, som jeg har haft på at arbejde med udviklingen af min hjertebiz.

Og dels at jeg hele vejen igennem har anvendt mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der var i fuld overenstemmelse med mine værdier.

For selv de bedste værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i modstand og mangler lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi ER vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det med hjertet forrest - autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Hurtige fakta

 

 • Født 11. januar 1978 i Odense
   
 • Cand. Mag. i litteraturvidenskab, moderne kultur og etnicitet i 2006
   
 • Certificeret coach fra Mindjuice i 2013​ og 2018
   
 • Mere end 15 års professionel erfaring med salg, kommunikation og markedsføring.
   
 • Ejer og driver virksomhederne momatwork og SoulBiz
   
 • Gift med min elskede Niels siden juni 2010 
   
 • Mor til Nord fra 2014 og Søs fra 2016 samt bonusmor til Viktor fra 2005
   
 • Efter adskillige år i København er familien og jeg nu endelig rykket ind i vores drømmehus på Vestfyn