Hvor meget må jeg få?

“Må jeg egentlig godt være sådan en, der bor i et kæmpehus med swimmingpool og en lokumsbørste til knap 4.000 kr.?”

Da min familie og jeg i efteråret realiserede en 10 år gammel vision og rykkede ud af byen og ind i vores drømmehus på landet, meldte der sig hurtigt en ubehagelig og påtrængende følelse af frygt.

Jeg var (og er!) fuldstændig forelsket i både huset og omgivelserne, men jeg følte mig alligevel mærkeligt fremmedgjort og havde virkelig svært ved at læne mig tilbage og nyde det hele.

“Jeg har det lidt som om, at jeg er landet her ved en fejl, og at der lige om lidt kommer nogen og griner af mig og smider mig ud.”

Sådan sagde jeg flere gange til min mand, mens vi gik og pakkede ud og indrettede vores nye hjem.

Men jeg var IKKE landet i huset ved en fejl.

Til gengæld havde jeg ramt min egen ‘øvre grænse’ for, hvad der var TILLADT for mig som menneske at besidde af materiel luksus og overflod.

Min indre termostat lyste rødt, og jeg stod nu med valget mellem at tale det hele ned under gulvbrædderne og kravle tilbage i min leverpostejspolstrede komfortzone ...

... eller BRYDE IGENNEM glasloftet og EJE det!

Jeg valgte det sidste og øver mig nu hver dag i at stå ved ALT det jeg har og drømmer om - spirituelt OG materielt.

For glasloftet eksisterer kun, så længe vi selv tror på det - i virkeligheden findes der slet ingen øvre grænse for den overflod, vi kan (eller må!) opnå i vores liv.

Men det kræver, at vi tør åbne vores hjerter og TAGE IMOD i stedet for at nøjes med det, vi går rundt og fortæller os selv, er (godt) nok til os - blot fordi det føles mere trygt end at eje vores egen storhed ...

... i vores liv såvel som i vores business.

0 kommentar(er)

Skriv din kommentar her ...